HHRS

Prima clinică din lume dedicată reconstrucției capilare cu o capacitate de 8 săli de intervenție. Locație exclusivistă lângă Parcul Herăstrău, departe de trafic, dar cu acces facil. Atmosferă deosebit de călduroasă și prietenoasă. 5 echipe medicale ultra specializate în cazurile extrem de dificile.

Tehnologie. Standarde. Misiune

“Ca și chirurg plastician, am încredere totală în mâinile mele. Cele mai bune rezultate în transplantul de păr sunt obținute prin tehnicile 100% manuale. În Spitalul de Reconstrucție Capilară, operațiile sunt efectuate în întregime prin tehnici manuale și sunt garantate pe viață. Am dus această tehnică la nivel de artă în folosul pacienților noștri.” – dr. Felix Popescu

Spitalul de Reconstrucție Capilară acreditat de către Ministerul Sănătății, Direcția de Sănătate Publică și Colegiul Medicilor din România, corespunde celor mai înalte standard europene. Prezența noastră ca și lectori în diferite congrese internaționale de profil aduce un plus de recunoaștere la nivel internațional.

Ne-am implicat și ne implicăm în continuare pro bono pentru reabilitarea victimelor de la Colectiv și suntem mândri că facem parte din acest proiect. Suntem prima clinică din lume în care s-a efectuat transplant de păr pe grefe de piele. Rezultatele extraordinare în chirurgia reconstructivă capilară ne-a propulsat ca lideri în acest domeniu în întreaga comunitatea internațională a chirurgiei capilare. Suntem implicați în peste 30 proiecte cu supraviețuitorii de la Colectiv și alte zeci de proiecte cu supraviețuitori ai altor incendii din întreaga Europă.